Şimleuanul Liviu Antal va evolua în campionatul din Turcia

Golgeterul României din sezonul trecut s-a transferat la Genclerbirligi, formaţie unde evoluează şi Bogdan Stancu

Dorit de Steaua Bucureşti, dar şi de alte echipe din campionatul intern, golgeterul României din sezonul precedent, Liviu Antal, va evolua în sezonul viitor în campionatul din Turcia. Fotbalistul şimleuan, care va evolua pentru prima dată într-un campionat din străinătate, a ajuns la un acord cu Genclerbirligi, formaţie unde activează şi internaţionalul Bogdan Stancu. „Voi evolua în Turcia, la Genclerbirligi. Consider că este o alegere bună pentru mine şi sper să îmi pot ajuta cât mai mult noua echipă în realizarea obiectivelor propuse”, ne-a declarat fostul atacant al Vasluiului.
Antal a avut oferte şi de la alte echipe din străinătate, precum Qabala (Azerbaijan), formaţie antrenată de Dorinel Munteanu şi Konyaspor (Turcia). Şimleuanul a semnat un contract valabil pe o perioadă de trei sezone cu formaţia turcă, încasând 350.000 de euro la semnătură, iar în cele trei sezoane va încasa 1,2 milioane de euro.
Liviu Antal a debutat în Liga I în 2007, la Concordia Chiajna, iar un an mai târziu a ajuns la FCM Târgu Mureş, pentru care a înscris şase goluri în 26 de partide. Din 2009 până în 2012 a evoluat la Oţelul Galaţi, echipă cu care a devenit campion naţional la finalul sezonului 2010 – 2011. Din 2012 până în la finele sezonului trecut a evoluat la FC Vaslui, iar în ediţia trecută de campionat a devenit golgeterul României, cu 15 goluri marcate.

One Thought to “Şimleuanul Liviu Antal va evolua în campionatul din Turcia”

  1. Anonim

    bravo lui,numai atentie sa nu-si rupa limba la pronuntarea numelui echipei Genclerbirligi

Leave a Comment